ACTUEEL

Nieuwe directie Wever Bouwgroep

Met ingang van 1 juni 2020 beschikt de Wever Bouwgroep over een nieuwe directie. Theo Wever heeft, na 20 jaar eindverantwoording over de gehele Wever Bouwgroep, ‘’de hamer’’ overgedragen aan een nieuwe directie bestaande uit Kees Vrijsen, Robert Reurslag, Nick Wever en Sander Houtenbos. 

De afgelopen jaren is het inzicht gegroeid, dat het goed is, een frisse wind door het bedrijf te laten waaien. Nieuwe tijden vragen om nieuwe inzichten en dus ook om een nieuwe bedrijfsleiding. Daarbij is de continuïteit van de onderneming en het belang van al onze geweldige collega’s (en hun gezinnen), het allerbelangrijkste.

Door het aanstellen van een nieuwe directie, met een eigen netwerk en frisse ideeën, gaan we de continuïteit voor lange termijn borgen. Kees, Robert, Nick en Sander zijn allen al voor langere periode aan de Wever Bouwgroep verbonden en dus ook al langere tijd onderdeel van de prettige bedrijfscultuur.

Dick Wever, de oprichter van de Wever Bouwgroep, overleed in 1994 plotseling op 58-jarige leeftijd. Theo Wever en Marcel Wever moesten toen van de ene op de andere dag de algehele leiding op zich nemen. Dick Wever heeft niet de kans gehad om zijn bedrijf op een mooie manier over te dragen. Dit is ook één van de redenen dat Theo bewust op deze leeftijd al een stap heeft teruggezet en zo de algehele leiding op een goede manier heeft kunnen overdragen.

Theo blijft werken binnen de Wever Bouwgroep en zal als adviseur en sparringpartner nauw betrokken blijven bij de nieuwe directie en alle zaken die spelen bij de Wever Bouwgroep.