Ons motto; individueel sterk, door synergie nog sterker

WIJ DENKEN IN MOGELIJKHEDEN EN OPLOSSINGEN

“De bouwwereld is dynamisch en daardoor altijd in beweging. De afgelopen jaren hebben wij natuurlijk ook de nodige ontwikkelingen doorgemaakt. Wij zijn blij dat in de loop der jaren een samenwerking is ontstaan van een aantal gerenommeerde bedrijven met ieder zijn specialiteit. Individueel opererende bedrijven die als totaal de Wever Bouwgroep vormen."

ONS MOTTO; INDIVIDUEEL STERK, DOOR SYNERGIE NOG STERKER

U verwacht een vervulling van uw behoefte. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, interieur en verbeteringen aan woningen en bedrijfspanden voeren wij uit op een efficiënte en kostentechnisch interessante wijze. Wij geloven in het zo goed mogelijk bedienen van onze opdrachtgever door intensieve samenwerking op alle mogelijke manieren.

Wij zorgen voor een vriendelijk en plezierig contact met onze medewerkers, u krijgt alerte reacties, deskundig gevraagd- en ongevraagd advies, vakkundig uitgevoerd werk en een correcte afhandeling met nazorg. Daar doen wij ons uiterste best voor. Binnen de Wever Bouwgroep hebben wij per project één vast aanspreekpunt, voor al onze disciplines. U kunt rekenen op een organisatie met een solide omvang, met medewerkers die waarde-bewust samenwerken, respect hebben voor iedereen en net gedrag als uitgangspunt hanteren.

Uw tevredenheid geeft ons bedrijf bestaansrecht!