ACTUEEL

Belangrijke mededeling over maatregelen Coronaviruscrisis

Wever volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus nauwgezet.

Hierdoor zijn er verschillende, interne en externe maatregelen van kracht om daarmee onze dienstverlening en continuïteit te waarborgen en onze bereikbaarheid optimaal te houden. Deze maatregelen zijn:

  • Het gebruik maken van thuiswerkmogelijkheden door een aantal van onze medewerkers; ons kantoor kan hierdoor te maken hebben met een beperktere bezetting.
  • Het zo min mogelijk samen komen (bijvoorbeeld vergaderen). Waar mogelijk wordt uitgeweken naar een digitaal alternatief (video call, mail of telefoon).
  • Het opvolgen van de hygiëne-richtlijnen (zoals uitgegeven door het RIVM) door onze medewerkers; bij ziekte of lichte klachten dienen medewerkers thuis te blijven.
  • Werkzaamheden op projecten zijn en blijven maatwerk, waarbij wij ieder project apart, in overleg met onze opdrachtgever, beoordelen op risico’s, maatregelen en mogelijke gevolgen.

Het belang van de gezondheid van ons allemaal staat voorop en mag nooit in het geding komen.

Wij rekenen op uw begrip en wensen een ieder een goede gezondheid toe.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande behoefte hebben aan contact, dan kunt u ons natuurlijk altijd bereiken op 0226 421 739 of per mail info@weverbouw.nl.