Wever in de media

Interview over BDO next gen masterclass

Westfriese Zaken heeft o.a. onze Sander geïnterviewd over de BDO Next gen Masterclass en wat hij ervan heeft opgestoken.

fragment uit het artikel:

Bij familiebedrijven draait alles om de continuïteit op de lange termijn. Om de volgende generatie optimaal voor te bereiden straks het roer over te nemen, organiseert BDO verschillende Next Gen Masterclasses. Westfriese Zaken vroeg drie opvolgers-in-spé wat ze er hebben opgestoken.  

Sander: ‘Tijdens mijn studie bouwkunde heb ik stage gelopen bij Wever en zo ben ik er ingerold.’ Sander is van jongs af aan bevriend met Nick Wever en Kees Vrijsen. ‘Samen willen we het bedrijf gaan overnemen. Om ons eigen kunstje te gaan doen, zeg maar. Wat ik mede heb geleerd, is: staar je niet blind op zoals het nu gaat. We werken nu met een algemeen directeur, Theo Wever, die uiteindelijk de beslissingen neemt en eindverantwoordelijk is. Je kunt je op een positieve manier afvragen of dat zo moet blijven. Wij zelf zien meer in een meerkoppige directie met gedeelde verantwoordelijkheid. Tijdens de BDO Next Gen Masterclass word je echt een spiegel voorgehouden van je sterke en zwakke punten. Dat helpt bij het bepalen van de rol die je straks graag wilt maar ook het beste kunt vervullen in het familiebedrijf.’

>> LEES MEER