LIVINGSTONE

Th.Wever b.v. is al meer dan 15  jaar een door Livingstone geselecteerde dealer voor de bouw van haar woningen en villa’s. Livingstone is al 25 jaar specialist in individuele villabouw. Zij hebben het huizen aanbod onderverdeeld in vijf categorieën. Iedere woning is naar de wensen van de opdrachtgevers te veranderen. Elke indeling is nagenoeg vrij. Bij elk type zijn plattegronden gevoegd, zodat deze uitgeprint kunnen worden.

Natuurlijk kan er ook een Livingstone huis gerealiseerd worden in samenwerking met een architect. Vraag op de website www.livingstone.org eenvoudig de Huizotheek aan. Of bezoek de showrooms en laat u uitvoerig adviseren door de specialisten. Eigenlijk is alles mogelijk, en dat bewijzen we elk jaar voor vele particuliere bouwers in Noord-Holland.

 

KOBUS>NL

Is een landelijk netwerk van zelfstandige MKB bouwbedrijven gericht op hoogwaardige bouwkundige en technische dienstverlening. De Wever Bouwgroep heeft een samenwerkingsverband met KOBUS>NL.  KOBUS>NL beschikt over veel deskundigheid en een sterke organisatie door de samenwerking met lokale en regionale betrouwbare en betrokken bouwpartners. KOBUS>NL heeft een praktisch oplossende regiefunctie voor technisch gebouwbeheer, onderhoud en verbouwingen.

Of het nu gaat om gebouwbeheer, bouwkundige aanpassingen of projecten; met een praktische aanpak garanderen zij uniforme afspraken, werkwijze én kwaliteit. Met de 24/7 calamiteitenservice kunnen zij overal binnen één uur ter plaatse zijn. Uit ervaring zijn zij gewend de regie te voeren met als doel uw gebouwen in optimale conditie te houden, te verbeteren of uit te breiden.